Åkgräsklippare med uppsamlare

Att klippa gräs för handkraft är som vi alla vet mer jobb än man kan tro. Detta gäller inte bara för helt manuella gräsklippare, utan även motorgräsklippare som du rullar fram. Den begränsade klippytan, slitaget på kroppen och de mindre hjulen gör att klippandet tenderar att fastna, både i trädgårdens ytor och själva orken. Därför rekommenderar vi starkt – särskilt för dig med större grönområden och gräsmattor – att satsa på en åkgräsklippare. Fördelarna är flera:

  • En åkgräsklippare är större av naturen och komer klippa samt röja på ett större område. Det är inte bara själva klippytan som ökar, kvalitetsmaskiner har mer tilltagna röjtrådar och blad. Att röja tovor, mindre kvistar eller småskräp blir enkelt och säkert.
  • Åkgräsklippare av rejäl kvalitet från Camro är byggda så att du skyddas helt från flygande småsten eller flis när du klipper. Du sitter tryggt och bekvämt under hela klipptiden, och kan därför klippa både längre, oftare och säkrare.
  • Med den ökade kraften får du ett bättre och snyggare resultat som är svårt att jämföra med traditionella motorgräsklippare för hand. Inte helt otippat kanske, när en vanligtvis ganska tråkig syssla blir njutbar kan vi fokusera mer på resultatet och att finklippa runt buskage och tomtgränser.
  • Moderna åkgräsklippare har många tillbehörsval, och kan ofta manövreras på flera sätt. Trädgårdar och grönområden är som bekant unika i sina förutsättningar, så det är ingen dum idé att söka efter den optimala åkgräsklipparen – med rätt tillbehör. Du kanske behöver en frontrider för lite ojämnare och ruffigare trädgårdar? Eller en rejäl trädgårdstraktor med flexibla tillbehör? Hör av dig, så hjälper vi dig.

Slipp onödigt arbete

I fråga om tillbehör så är ett av de mest uppskattade och användbara en uppsamlare. Uppsamlaren kommer, som namnet skvallrar om, automatiskt samla in klippt gräs och småskräp när du susar fram på gräsmattan. En enkel sak kan tyckas, men en nyklippt gräsmatta med rester av gräs och skräp ger inte ett optimalt resultat. Faktum är att mängden klippt gräs som ligger kvar kan täcka din gräsmatta och i bästa fall ge den ett lika ofräscht utseende som vid start – i värsta fall täcka grönytorna och skapa problem för annan växtlighet.

Du slipper allt detta om din åkgräsklippare är utrustad med uppsamlare, och kan dessutom välja att slänga eller kompostera avfallet efter eget tycke. Särskilt effektivt blir en uppsamlare under vår och höst, då vi kämpar med att rafsa in alla fallna löv. Genom att använda en åkgräsklippare med uppsamlare från Camro samlar du smidigt in alla löv, och kan sedan bränna på säker plats, eller som vi nämnt dumpa löven i komposten där de gör mer nytta.

Få offert

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.