Elektriska arbetsfordon

Dags att byta upp er verksamhet till fossilfritt? Vi arbetar med elektriska arbetsfordon från flera av marknadens bästa märken så som Gianni Ferrari, Shibaura, Cenntro och Biomant. Dessa Elfordon är kraftiga arbetshästar som underlättar arbetet dagligen för kommunala verksamheter & parkskötsel. Perfekt för olika typer av verksamheter med såväl stora öppna grönytor som mer detaljerade trädgårdar, kyrkogårdar, parker och kommunala områden. Dessutom kan många av de maskiner vi är återförsäljare för anpassas och utrustas med olika typer av tillbehör, för att skräddarsy en lösning som passar just er!

100% elektriskt arbetsfordon för last mile transporter, parkskötsel och grönyteskötsel. Våra elektriska arbetsfordon är helt anpassade till det nordiska klimatet.

Vi hjälper dig dessutom med konsultation kring vilka elektriska arbetsfordon som behövs för er verksamhet; Flakfordon, skåpfordon eller specialanpassade eldrivna arbetsfordon.

Få offert

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.