Elektriska arbetsfordon
– Byt till en fossilfri maskinpark

Är du redo att byta upp din verksamhet till en fossilfri lösning? Vi på Camro erbjuder elektriska arbetsfordon från flera av marknadens bästa märken, Gianni Ferrari, Cenntro, Mini-Kipper och Biomant. Kraftfulla arbetsfordon från våra varumärken fungerar som pålitliga arbetshästar och underlättar dagliga arbetsuppgifter för allt från kommunala verksamheter till allmän parkskötsel.

Våra elektriska arbetsfordon är perfekta för en mängd olika verksamheter, inklusive stora öppna grönytor, detaljerade trädgårdar, kyrkogårdar, parker, golfbanor och kommunala områden. Många av de maskiner vi säljer kan dessutom anpassas och utrustas med olika typer av tillbehör för att skräddarsy en lösning som passar just dina behov.

Vi på Camro är stolta över att erbjuda arbetsfordon som är anpassade till det nordiska klimatet. Vi förstår att det krävs kraftfulla och pålitliga fordon som kan klara av extrema väderförhållanden, och därför erbjuder vi endast fordon av högsta kvalitet.
Vi vet att valet av fordon kan vara svårt, och det är därför vi erbjuder konsultation för att hjälpa dig att välja rätt elektriska arbetsfordon för din verksamhet. Oavsett om du behöver flakfordon, skåpfordon eller specialanpassade eldrivna arbetsfordon, så finns det en lösning som passar dina behov.

Camro AB – Stort utbud av elektriska arbetsfordon inom professionella grönyte- & markvårdsmaskiner.

Fördelarna med elektriska arbetsfordon är många. Förutom att vara ett skonsammare alternativ för miljön, erbjuder de också fördelar som lägre driftskostnader och en tystare arbetsmiljö. De är också mycket pålitliga och kräver mindre underhåll än traditionella fordon. Med ett elektriskt arbetsfordon kan du öka produktiviteten i din verksamhet samtidigt som du minskar dina miljöpåverkningar.

Förutom fördelarna med själva fordonen, är det också viktigt att notera att en övergång till elektriska arbetsfordon kan förbättra och stärka ditt varumärke. Fler och fler kunder är medvetna om miljöpåverkan av företag och väljer därför att stödja företag som tar ansvar för miljön. Genom att byta till elektriska arbetsfordon kan du visa dina kunder att du bryr dig om miljön och att du tar ansvar för att minska din verksamhets klimatpåverkan.

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt elektriskt arbetsfordon för just er verksamhet!

Få offert

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.