Frontrotorklippare – Frågor och svar

Vi erbjuder åkgräsklippare från Gianni Ferrari & Shibaura. Dessa tillverkare gör stabila åkgräsklippare för proffs, golfbanor, kyrkor & kommuner. Hos oss hittar du därför precis den åkgräsklipparen du behöver.

Du söker en åkgräsklippare, men vet inte vad som lämpar sig bäst? Cylinderklippare eller rotorklippare? Svaret är att det handlar om underlaget. Desto jämnare gräsmattor man har, desto större blir fördelarna med en åkgräsklippare med cylinder. Är däremot gräsmattan ojämn och gropig är det generellt sätt bättre att införskaffa en åkgräsklippare med rotor.

I vår strävan efter att bli fossilfria arbetar vi hårt för att kunna erbjuda elektriska åkgräsklippare som matchar sin motsvarighet med bensin så bra det bara går. I nuläget är Gianni Ferrari GTM+ GSR+ Electric vårt flaggskepp när det kommer till en elektrisk åkgräsklippare. Låg autonomi, mycket låg ljudnivå och noll utsläpp. Gör din verksamhet fossilfri du också, satsa på en elektrisk åkgräsklippare från Gianni Ferrari!

Läs mer här

En åkgräsklippare med frontmonterat klippaggregat är utmärkt till grönytor med ojämn terräng, det kanske rör sig om en park med hinder i form av buskar, soptunnor och bänkar? Då är en frontmontererad rotorklippare din bästa vän. Låg svängradie och lättmanövrerad minskar detaljstyret med trimning efteråt.

Få offert

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.