Shibaura CM 254

Shibaura CM254 är en gräsklippare/redskapsbärare för proffsanvändning med 24 hk. dieselmotor miljöklass StageV Som standard försedda med ett fällbara ROPS

Plant golv, vilket säkerställer ett enkelt insteg till förarplatsen.

Bekvämlighet
Maskinen är mycket användarvänlig. Den hydrostatiska växellådan har en lågväxel för en exakt kontroll under tunga förhållanden och en högväxel för lätt klippning och transport.
De hydrostatiska kontrollpedalerna har en logisk position för komfort och enkel användning. Förändringar i riktning och hastighet sker snabbt. Den stora 51 liters bränsletanken gör att du kan arbeta hela dagen utan tankning. Denna frontrotorklippare är försedd med två dubbelverkande hydrauluttag för att kunna använda tillbehör (t.ex. gräsuppsamlare). CM254 är utrustad med ett bekvämt säte som kan justeras efter förarens vikt.

Klippkvalitet
Den frontmonterade klippaggregatet är utrustad med en hydraulisk viktöverföring. Detta innebär att en del av klipparens vikt överförs under klippningen till maskinens främre axel, vilket ökar maskinens dragkraft i sluttningar. CM254 är försedd med en automatisk och permanent fyrhjulsdrift. Under svåra klippförhållanden (blött eller i sluttningar) kan differentialspärren aktiveras med en pedal för att få samma grepp på båda framhjulen för bättre kontroll. Klippdäcken kan fällas upp till vertikalt läge att koppla ur kraftuttaget, det gör det enkelt att serva gräsklipparen och slipa eller byta knivar.
Möjlighet att välja mellan flera olika klippdäck: t.ex. GMR Stensballe Weidenmann Caroni
Funktioner som hydraulisk sidoställning, vertikal uppfällning hydrauliskt samt hydraulisk klipphöjdsinställning kan fås som tillval
Kan även utrustas med hytt med värme och A/C, vikplog och sandspridare, sopvals, slaghack mm.


Ladda ner PDF

Ladda ner PDF om modellen. Varmt välkommen att höra av er vid frågor.