Spakstyrda gräsklippare

Att trimma och klippa på kyrkogården, parkmiljöerna eller trädgården blir mycket, mycket lättare med en spakstyrd gräsklippare. Liksom övriga åkgräsklippare får du alla fördelar med stark och pålitlig motor, rejäla knivar och inte minst den komfort som kommer av att köra en professionell åkgräsklippare. De flesta av dessa maskiner har goda möjligheter för att röja, klippa och finslipa alla kanter och tomtgränser utan problem. Ibland kan detaljarbetet bli lite för krävande för vissa modeller av gräsklippare – speciellt om du har en komplex trädgård eller en större anläggning med mycket växtlighet, hinder eller dekor. Dessutom kräver till exempel kyrkogårdar och kommunala grönytor ofta en touch utöver det vanliga, samtidigt som arbetet ska gå snabbt och effektivt. I dessa fall är det starkt rekommenderat att använda en åkgräsklippare med spakstyrning. Spakstyrda gräsklippare låter dig utnyttja avancerade rörelsemoment genom spaksystemet, och låter dig ofta utföra zero turn, alltså att vända på stället med noll i svängradie.

Oslagbar manövrering

Du behöver med andra ord inget svängrum med en spakstyrd gräsklippare, och kan verkligen komma nära såväl hörn som trånga utrymmen. Spakstyrningen innebär också också att du kan finjustera klippningen på plats, utan att behöva krångla med backning eller stora vändningar. Spakstyrda gräsklippare passar flera olika miljöer, men är kanske allra effektivast i trädgården och grönområden där precision är extra viktigt (till exempel golfbanor).

Eftersom smidig manövrering är centralt för allt maskinarbete i våra grönytor menar vi även att spakstyrda gräsklippare erbjuder en behaglig körupplevelse som inte är att underskatta. Särskilt viktigt kan denna framkomlighet vara vid arbeten där flera maskiner jobbar samtidigt – eller där åkgräsklipparen behöver samsas i utrymmet med andra fordon, personer och hinder. Den ökade koordinationen ger dig eller din personal bättre säkerhet, och minskar risken för att själva maskinen råkar ut för onödigt slitage.

Camro har lång erfarenhet av åkgräsklippare med sparkstyrning, och kan vägleda dig till rätt modell för ditt behov. Kontakta oss så berättar vi mer!

Få offert

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.