Åkgräsklippare

Åkgräsklippare, Släntklippare, Cylinderklippare – Vi har allt inom professionell gräsvård. Hos Camro hittar du de bästa maskinerna från stora tillverkare som Gianni Ferrari & Shibaura. Många års erfarenhet inom åkgräsklippare, snabb & bra service  – vi hjälper dig hitta rätt åkgräsklippare till din verksamhet snabbt och enkelt.

Är du osäker på vilken åkgräsklippare som är rätt för ditt projekt? Fördelarna med en elektrisk åkgräsklippare kontra bensindriven åkgräsklippare, samt hur du ska tänka kring rotorklippare eller cylinderklippare är sånt som vi lever på att kunna. Kolla med oss så får du rätt hjälp att välja rätt åkgräsklippare.

Åkgräsklippare – Frågor och svar

Vi erbjuder åkgräsklippare från Gianni Ferrari & Shibaura. Dessa tillverkare gör stabila åkgräsklippare för proffs, golfbanor, kyrkor & kommuner. Hos oss hittar du därför precis den åkgräsklipparen du behöver.

Du söker en åkgräsklippare, men vet inte vad som lämpar sig bäst? Cylinderklippare eller rotorklippare? Svaret är att det handlar om underlaget. Desto jämnare gräsmattor man har, desto större blir fördelarna med en åkgräsklippare med cylinder. Är däremot gräsmattan ojämn och gropig är det generellt sätt bättre att införskaffa en åkgräsklippare med rotor.

I vår strävan efter att bli fossilfria arbetar vi hårt för att kunna erbjuda elektriska åkgräsklippare som matchar sin motsvarighet med bensin så bra det bara går. I nuläget är Gianni Ferrari GTM+ GSR+ Electric vårt flaggskepp när det kommer till en elektrisk åkgräsklippare. Låg autonomi, mycket låg ljudnivå och noll utsläpp. Gör din verksamhet fossilfri du också, satsa på en elektrisk åkgräsklippare från Gianni Ferrari!

Läs mer här

En åkgräsklippare med frontmonterat klippaggregat är utmärkt till grönytor med ojämn terräng, det kanske rör sig om en park med hinder i form av buskar, soptunnor och bänkar? Då är en frontmontererad rotorklippare din bästa vän. Låg svängradie och lättmanövrerad minskar detaljstyret med trimning efteråt.

Rejäl klippbredd & kopplas med fördel på tex en kompakttraktor. Oavsett om du behöver en klippare för att avverka kommunens ängar, golfbanor eller liknande så är vår modell Gianni Ferrari SR optimal för jobbet.

Tycker du det är dags att även grönytemaskiner blir fossilfria så är en elektrisk åkgräsklippare precis det du söker! En modern maskin med låg ljudnivå som inte sörplar i sig mängder med bensin eller diesel – Helt utan att göra avkall på kvalitet. En elektrisk proffsklippare som verkligen får jobbet gjort är Gianni Ferrari GTM+ GSR+ Electric

Släntklippare är ett speciellt klippaggregat anpassat för att klippa slybeväxta vägkanter och ängar. Det är ett starkt aggregat som även klarar att klippa ner buskar & mindre träd. Kan köpas som både åkgräsklippare eller för montering på en kompakttraktor. Vi erbjuder släntklippare från bland annat Gianni Ferrari & Shibaura.

En cylinderklippare, eller cylindergräsklippare är det självklara valet där det måste bli perfekt! Fördelarna med en cylindergräsklippare är många, gräset läker snabbare då klipparen fungerar ungefär som en sax (cylindern ”klipper” gräset mot ett understål) till skillnad från en rotorklippare som slår av gräset.

Ett renare snitt helt enkelt. Cylinderklipparen är populär på golfbanor, större villaträdgårdar och i områden där man vill hålla grönytorna extra fina.

Få offert

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.