Åkgräsklippare – professionella och elektriska åkgräsklippare

Camro är din expert på professionell gräsvård och har ett omfattande sortiment av maskiner för att möta dina behov. Vi erbjuder högkvalitativa åkgräsklippare, släntklippare och cylinderklippare från ledande tillverkare som Gianni Ferrari och Shibaura. Vår långa erfarenhet inom allt som rör åkgräsklippare vilket gör att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta maskinen för din verksamhet på ett snabbt och enkelt sätt.

Elektrisk åkgräsklippare eller bensindriven – dieseldriven åkgräsklippare

När du ska välja en åkgräsklippare finns det flera faktorer att ta hänsyn till. En viktig faktor är om du ska välja en bensindriven / dieseldriven eller en elektrisk åkgräsklippare. Elektriska åkgräsklippare och bensindriven modell har olika fördelar. De elektriska åkgräsklipparna är skonsammare för miljön, eftersom de inte avger utsläpp, och har dessutom en lägre ljudnivå. De kräver också mindre underhåll och har lägre driftkostnader. Medan våra bensindrivna och dieseldrivna modeller kan klara av betydligt större ytor. Men styrkan hos Gianni Ferrari är att deras eldrivna gärsklippare klarar ca 7-8 timmar per laddning.

En annan faktor att överväga när du väljer åkgräsklippare är vilken typ av klippaggregat du behöver. Det finns två huvudtyper av klippaggregat att välja mellan: rotorklippare och cylinderklippare. En rotorklippare är ett utmärkt val för gräsmattor med längre gräs eller ojämnt underlag, medan en cylinderklippare ger en mer exakt och jämn klippning och är därför vanligare på sportarenor eller golfbanor.

Camro AB – Vi allt inom professionell gräsvård

Camros expertis inom gräsklippning gör att vi kan hjälpa dig att välja den rätta maskinen för ditt projekt. Vi kan hjälpa dig att ta hänsyn till alla faktorer, inklusive storleken på området som ska klippas, terrängen och din budget. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi arbetar hårt för att se till att du får den högsta kvaliteten på våra produkter.

Här nedan kan du se vårt utbud av åkgräsklippare och elektriska åkgräsklippare.
Varmt välkommen att kontakta oss för vägledning.

Åkgräsklippare – frågor och svar

Vi erbjuder åkgräsklippare från Gianni Ferrari & Shibaura. Dessa tillverkare gör stabila åkgräsklippare för proffs, golfbanor, kyrkor & kommuner. Hos oss hittar du därför precis den åkgräsklipparen du behöver.

Du söker en åkgräsklippare, men vet inte vad som lämpar sig bäst? Cylinderklippare eller rotorklippare? Svaret är att det handlar om underlaget. Desto jämnare gräsmattor man har, desto större blir fördelarna med en åkgräsklippare med cylinder. Är däremot gräsmattan ojämn och gropig är det generellt sätt bättre att införskaffa en åkgräsklippare med rotor.

I vår strävan efter att bli fossilfria arbetar vi hårt för att kunna erbjuda elektriska åkgräsklippare som matchar sin motsvarighet med bensin så bra det bara går. I nuläget är Gianni Ferrari GTM+ GSR+ Electric vårt flaggskepp när det kommer till en elektrisk åkgräsklippare. Låg autonomi, mycket låg ljudnivå och noll utsläpp. Gör din verksamhet fossilfri du också, satsa på en elektrisk åkgräsklippare från Gianni Ferrari!

Läs mer här

En åkgräsklippare med frontmonterat klippaggregat är utmärkt till grönytor med ojämn terräng, det kanske rör sig om en park med hinder i form av buskar, soptunnor och bänkar? Då är en frontmontererad rotorklippare din bästa vän. Låg svängradie och lättmanövrerad minskar detaljstyret med trimning efteråt.

Rejäl klippbredd & kopplas med fördel på tex en kompakttraktor. Oavsett om du behöver en klippare för att avverka kommunens ängar, golfbanor eller liknande så är vår modell Gianni Ferrari SR optimal för jobbet.

Tycker du det är dags att även grönytemaskiner blir fossilfria så är en elektrisk åkgräsklippare precis det du söker! En modern maskin med låg ljudnivå som inte sörplar i sig mängder med bensin eller diesel – Helt utan att göra avkall på kvalitet. En elektrisk proffsklippare som verkligen får jobbet gjort är Gianni Ferrari GTM+ GSR+ Electric

Släntklippare är ett speciellt klippaggregat anpassat för att klippa slybeväxta vägkanter och ängar. Det är ett starkt aggregat som även klarar att klippa ner buskar & mindre träd. Kan köpas som både åkgräsklippare eller för montering på en kompakttraktor. Vi erbjuder släntklippare från bland annat Gianni Ferrari & Shibaura.

En cylinderklippare, eller cylindergräsklippare är det självklara valet där det måste bli perfekt! Fördelarna med en cylindergräsklippare är många, gräset läker snabbare då klipparen fungerar ungefär som en sax (cylindern ”klipper” gräset mot ett understål) till skillnad från en rotorklippare som slår av gräset.

Ett renare snitt helt enkelt. Cylinderklipparen är populär på golfbanor, större villaträdgårdar och i områden där man vill hålla grönytorna extra fina.

Åkgräsklippare - Professionella & elektriska åkgräsklippare från Camro

Hitta rätt maskin för jobbet

Åkgräsklippare, Släntklippare, Cylinderklippare – Hos oss på Camro hittar du de bästa maskinerna från stora tillverkare som Gianni Ferrari & Shibaura. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt åkgräsklippare till din verksamhet.

Få offert

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.