Kompakttraktor och redskapsbärare

– Mångsidiga maskiner från Shibaura

Letar du efter en ny kompakttraktor? Vi erbjuder mångsidiga och högklassiga kompakttraktorer från japanska Shibaura. Klicka på produktbilderna för att läsa mer om de olika modellerna.

Hitta den perfekta kompakttraktorn för dina behov

Ibland behöver man hjälp att hitta rätt maskin för jobbet. Som generalagent till Shibaura har vi bra koll på de olika maskinernas egenskaper och därför förmågan att matcha de med dina behov. När du hör av dig till oss så hjälper vi dig sondera i terrängen av olika kraftiga motorer, tillbehör och trivselfaktorer.

Shibaura Kompakttraktorer fördelar

Vad utmärker kompakttraktorer från Shibaura? Förutom att maskinerna är fantastiskt stabila kan de framföras på grönytor utan att skada gräset (som många gånger är fallet med tyngre lantbruksmaskiner från andra tillverkare). Dessutom erbjuder de väldigt mycket kraft för sin storlek.

Anpassa din kompakttraktor med rätt tillbehör & utrustning

Vi har mängder av olika tillbehör till kompakttraktorer från Shibaura. Bland annat kan du utrusta din maskin med klippaggregat, grepar, lyftredskap eller snöröjningsredskap. Som alltid – kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt tillbehör för dig och dina behov.

Redskapsbärare och kompakttraktor med lastare

Kompakttraktorer (eller minitraktorer som de också kallas) är robusta, starka maskiner som är särskilt lämpade för uppgifter som snöskottning, gräsklippning, plogning eller vedklyvning. Men du kan även kratta gångar, köra bort sly och frakta annat trädgårdsmaterial. Det spelar alltså ingen roll om du behöver kompakttraktorn till en mindre gård, för skötsel av grönytor eller till fastighetsskötsel – det finns en kompakttraktor från Shibaura för alla behov.

Kompakttraktor – frågor och svar

En kompakttraktor, eller minitraktor som det även kallas är maskiner som lämpar sig till flertalet uppgifter där en fyrhjuling är för liten eller inte är kraftfull nog för arbetet, men där regelrätta lantbruksmaskiner över för stora.

En kompakttraktor kan köras i till exempel trädgård eller park, kyrkogårdar eller golfbanor utan skador på marken. Kompakttraktorerna kännetecknas av liten svängradie, låg driftkostnad och är utrustade med 3-punkts lyftarmar vilket möjliggör arbetsuppgifter inom allt från gräsklippning med cylinder, plogning, snöskottning eller varför inte lastning för mindre schakt/anläggningsarbeten.

Vill du ha hjälp att välja rätt kompakttraktor för dina behov? Kontakta en av våra säljare så hjälper vi dig till rätt kompakttraktor.

En kompakttraktor kan göra det mesta. Oavsett om du behöver en skopa för lastning eller mindre anläggningsarbeten eller en plog så har vi det du behöver. En kompakttraktor kan utrustas med klippaggregat, användas som redskapsbärare & fungerar med flertalet grepar, lyftredskap eller snöröjnings-redskap. Kontakta oss med dina behov så löser vi det.

Vi erbjuder kompakttraktorer från Shibaura. Dessa tillverkare gör stabila maskiner som kan köras på grönytor utan att skada gräset (som många gånger är fallet med tyngre lantbruksmaskiner). Det är även mycket kraft i kompakt format. Shibaura är ett Japanskt företag med lång erfarenhet av traktorer och gräsklippare.

Kompakttraktorer

Kompakttraktor & Redskapsbärare

En kompakttraktor är det perfekta mellantinget mellan fyrhjuling och en traktor. Uppgifterna som går att utföra med en bra kompakttraktor är oändliga, vilket gör kompakttraktorn till ett ovärderligt redskap som dessutom har väldigt låga driftkostnader

Få offert

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.