Kompakttraktor och redskapsbärare

– Mångsidiga maskiner från Shibaura

Letar du efter en ny kompakttraktor? Camro erbjuder kompakttraktorer från Shibaura (generalagent)  – Vilket är maskiner med oslagbar Japansk kvalitet. Hos oss kan du välja mellan flertalet välutrustade kompakttraktorer till din verksamhet.

Hitta rätt maskin för jobbet

Vi hjälper dig allt från fabriksmonterad hytt med bra sikt, en trevlig låg ljudnivå & moderna trivselfaktorer som Air condition, radio, komfortstol och mycket mer. En kompakttraktor hjälper dig med alla uppgifter du behöver utföra. Du kan välja mellan motorer från ca 20hk upp till ca 80hk, frontlastare, klippdäck, frontlyft, plogar, sandspridare + mycket mer.

Kompakttraktor – funktioner och fördelar

Kompakttraktorer (eller minitraktorer som vissa säger) är robusta starka maskiner som är extremt väl lämpade för uppgifter som snöskottning, gräsklippning, plogning eller vedklyvning. Det spelar alltså ingen roll om du behöver en kompakttraktor till en mindre gård, för skötsel av grönytor eller till fastighetsskötsel.

Små smidiga kompaktraktorer gör uppgifterna lättare. En kompakttraktor kan köras i allt från trädgårdar till golfbanor,fastighetsbolag eller kyrkogårdar och kan åta sig mängder med arbetsuppgifter som en fyrhjuling eller större lantbruksmaskin skulle ha problem med. Allt från att kratta gångar till att köra bort sly eller snö.

Kompakttraktor – frågor och svar

En kompakttraktor, eller minitraktor som det även kallas är maskiner som lämpar sig till flertalet uppgifter där en fyrhjuling är för liten eller inte är kraftfull nog för arbetet, men där regelrätta lantbruksmaskiner över för stora.

En kompakttraktor kan köras i till exempel trädgård eller park, kyrkogårdar eller golfbanor utan skador på marken. Kompakttraktorerna kännetecknas av liten svängradie, låg driftkostnad och är utrustade med 3-punkts lyftarmar vilket möjliggör arbetsuppgifter inom allt från gräsklippning med cylinder, plogning, snöskottning eller varför inte lastning för mindre schakt/anläggningsarbeten.

Vill du ha hjälp att välja rätt kompakttraktor för dina behov? Kontakta en av våra säljare så hjälper vi dig till rätt kompakttraktor.

En kompakttraktor kan göra det mesta. Oavsett om du behöver en skopa för lastning eller mindre anläggningsarbeten eller en plog så har vi det du behöver. En kompakttraktor kan utrustas med klippaggregat, användas som redskapsbärare & fungerar med flertalet grepar, lyftredskap eller snöröjnings-redskap. Kontakta oss med dina behov så löser vi det.

Vi erbjuder kompakttraktorer från Shibaura. Dessa tillverkare gör stabila maskiner som kan köras på grönytor utan att skada gräset (som många gånger är fallet med tyngre lantbruksmaskiner). Det är även mycket kraft i kompakt format. Shibaura är ett Japanskt företag med lång erfarenhet av traktorer och gräsklippare.

Kompakttraktorer

Kompakttraktor & Redskapsbärare

En kompakttraktor är det perfekta mellantinget mellan fyrhjuling och en traktor. Uppgifterna som går att utföra med en bra kompakttraktor är oändliga, vilket gör kompakttraktorn till ett ovärderligt redskap som dessutom har väldigt låga driftkostnader

Få offert

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.