Mittia Gård & Skog 2024

IHOP MED BRANSCHORGANISATIONER OCH DE LEDANDE LEVERANTÖRERNA, FORTSÄTTER VI BYGGA NORRA SVERIGES ÅTERKOMMANDE MÖTESPLATS FÖR BESLUTSFATTARE OCH YRKESANSTÄLLDA INOM GRÖNYTOR, FASTIGHETER, ANLÄGGNINGAR OCH VÄGAR!

Branschorganisationer och utställare bjuder in!

De medverkande på Mittia: Park & Gata bjuder in dig som ansvarar eller är yrkesverksam med grönytor, fastigheter, anläggningar och vägar hos:

• Privat och offentlig fastighetsförvaltning
• Privat och offentlig vägförvaltning
• Privat och offentlig grönyteförvaltning
• Kyrka- och kyrkogård
• Privata och offentliga anläggningar och miljöer

Mittia: Park & Gata erbjuder värdefulla mötesdagar med kompetensutvecklande föredrag och seminarier, mässa där de ledande leverantörerna visar de senaste nyheterna och innovationerna för fordon, maskiner och övrig utrustning eller tjänster. Sist men inte minst – erfarenhetsutbyten, samtal och diskussioner med likasinnade.

Ihop med Svenska Kyrkan, Energi- och klimatrådgivarna och Maskinring Norrland som partners och föredragshållare samt tjugo av de ledande leverantörerna i branschen som utställare, genomförde vi den första Park & Gata branschdagen den 18 augusti 2022. De flesta lämnade med en positiv magkänsla och ambition att fortsätta etablera Ljusdal och Mittia: Park & Gata som återkommande gemensam mötesplats i denna bransch för Norra Sverige/Södra Norrland.

Ovan ser ni text från Mittia Gård & Skogs hemsida. CamRo finns på plats med egen monter. Plats B3:2

Vi fyller upp med en massa maskiner i montern. Flera nyheter utlovas, så varmt välkommen att besöka oss.

Kontakta oss om ni vill ha fribiljett.

Vill du få offert eller provköra?

Undrar du något eller vill testköra våra Cenntro-bilar? Använd kontaktformuläret nedan eller slå oss en signal på 021-352200 så hjälper vi dig.

Camro har varit aktiva på marknaden i många år och våra säljare hjälper dig gärna att välja rätt fordon för era behov. Vår expertis ligger helt och hållet i arbetsfordon – det är det enda vi gör, och vi gör det bra!

Fredrik Wiklander
– VD på Camro