Smarta nyheter från Kubota Gianni Ferrari

Nu ligger Kubota Gianni Ferrari i framkant igen.

Det är inte lång tid kvar till lanseringen av den helt nya modellen PG 333W BFuel med gas/bensin (22kw/24,5kw – 33 hk). Detta är en kombination som väldigt få kan erbjuda på marknaden och den möter behovet av att optimera arbetskostnaderna på grund av de stora prisökningarna av diesel under det senaste året.
Den nya versionen är utrustad med en kraftfull bensinmotor av märket Kubota plus två tankar på 35L (LPG) respektive 12L (bensin) som garanterar räckvidd under hela arbetsdagen för en kommun/kyrka.

Den ekonomiska besparingen är avsevärd tack vare användningen av gasol för alla funktioner inklusive uppsamlingsfläkten. Samtidigt blir kraften kvar tack vare den kraftfulla Kubota bensinmotorn.

Beslutet att utöka sortimentet med en gas/bensindriven maskin kommer också från de regleringar som i allt högre grad begränsar tillgången till alla dieselmotorer inom kommunala, offentliga och privata arbetsområden. Samma modell kommer också att finnas som helt bensindriven version med Kubota bensinmotor 33 HP-motor.

Vi har som plan att lansera denna nyhet i Sverige hösten 2023. Varmt välkommen att kontakta oss på CamRo för mer information.

Vill du få offert eller provköra?

Undrar du något eller vill testköra våra maskiner? Använd kontaktformuläret nedan eller slå oss en signal på 021-352200 så hjälper vi dig.

Camro har varit aktiva på marknaden i många år och våra säljare hjälper dig gärna att välja rätt fordon för era behov. Vår expertis ligger helt och hållet i arbetsfordon – det är det enda vi gör, och vi gör det bra!

Fredrik Wiklander
– VD på Camro